خورش بادمجان یک غذای بسیار خوشمزه و دلچسب ایرانی می باشد و شباهت بسیاری به خورش قیمه دارد و به همراه پلو سرو می شود. چلو خورش بادمجان به خاطر استفاده بادمجان در آن سرشار از آهن می باشد و برای رفع کم خونی بسیار مفید می باشد.

 

مواد لازم:

  • گوشت خورشی: نیم کیلو
  • بادمجان قلمی: 6 عدد
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی: 2 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
  • پودر لیمو عمانی: به مقدار لازم


دستور پخت:

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه حلقه کرده و در آب نمک به مدت نیم ساعت میگذارید و سپس آبکش کرده و سرخ کنید.

پیاز را خرد و ریز کنید. یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و داخل آن روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد پیاز را تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

زردچوبه، فلفل و ادویه های دلخواه دیگر را به قابلمه اضافه کنید. گوشت گوسفندی یا گوساله که مخصوص خورشت است را در قابلمه بریزید و با پیازها تفت دهید.

هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد، آب را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید گوشت به مدت حدوداً دو ساعت با حرارت ملایم بپزد.

 


آشپزباشی بادمجان ,خورش ,گوشت ,دهید ,قابلمه ,لازم ,می باشد ,خورش بادمجان ,به مقدار ,فرنگی 2 ,اضافه کنیدمنبع

طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه فسنجان

طرز تهیه خورش بادمجان

طرز تهیه خورش قیمه

طرز تهیه خورش آلو

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه خورش بامیه

مشخصات

آخرین جستجو ها

مجله ویکندر GunTeam | گان تیم محصولات فرهنگی قائم mediumer freightتهران تک شرکت کالای صنعت نفت سایت روستای فرخزاد اشپزی لوله و آهن آلات دانلود فایل های کمیاب