خورش کدو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است و به واسطه کدو که در آن استفاده می شود که سرشار از آهن، پتاسیم و بتاکاروتن می باشد یک غذای بسیار سالم و مفید برای بدن می باشد.
مواد لازم:
دستور پخت:
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند، سپس گوشت خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از آنکه گوشت به خوبی سرخ شد، سپس 2 قاشق رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و آن را تفت دهید تا هم رنگ رب تغییر کند و هم بوی خامی از آن گرفته شود. بعد 2 لیوان آب به آنها اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد.
گوجه ها را هم رنده کنید و به همراه پیاز داغ و مقداری نمک تفت دهید تا بپزند. وقتی فقط نصف استکان آب گوشت ته قابلمه ماند و گوشت کاملا پخته شد ، کدوها را به گوشت اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل روی آن بریزید.
خورش را هم بزنید تا کدوها بپزند و کمی له شوند. سپس گوجه فرنگی های پخته شده را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد. در این مرحله از مقداری آب لیمو ترش یا آبغوره هم برای طعم دهی به خورش استفاده کنید.