خورش کدو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است و به واسطه کدو که در آن استفاده می شود که سرشار از آهن، پتاسیم و بتاکاروتن می باشد یک غذای بسیار سالم و مفید برای بدن می باشد.

 

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند: 300 گرم
  • کدو سبز تازه و قلمی: 5-6 عدد
  • گوجه فرنگی :3 عدد متوسط
  • پیاز: یک عدد
  • روغن: به میزان لازم
  • آب: 2 لیوان
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

 

دستور پخت:

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند، سپس گوشت خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از آنکه گوشت به خوبی سرخ شد، سپس 2 قاشق رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و آن را تفت دهید تا هم رنگ رب تغییر کند و هم بوی خامی از آن گرفته شود. بعد 2 لیوان آب به آنها اضافه کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد.

گوجه ها را هم رنده کنید و به همراه پیاز داغ و مقداری نمک تفت دهید تا بپزند. وقتی فقط نصف استکان آب گوشت ته قابلمه ماند و گوشت کاملا پخته شد ، کدوها را به گوشت اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل روی آن بریزید. 

خورش را هم بزنید تا کدوها بپزند و کمی له شوند. سپس گوجه فرنگی های پخته شده را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیفتد. در این مرحله از مقداری آب لیمو ترش یا آبغوره هم برای طعم دهی به خورش استفاده کنید. 

 



آشپزباشی گوشت ,دهید ,هم ,  ,کدو ,خورش ,کنید و ,دهید تا ,اضافه کنید ,تفت دهید ,گوجه فرنگیمنبع

طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه فسنجان

طرز تهیه خورش بادمجان

طرز تهیه خورش قیمه

طرز تهیه خورش آلو

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه خورش بامیه

مشخصات

آخرین جستجو ها

باشگاه سایبری coengcp5 rumah مبلمان مرکز مشاوره خانوده تلفنی رایکو - مشاوره روانشناسی تخفیفان جدیدترین اخبار و اطلاعات تکنولوژی و رایانه ipaydaywarna mod new ایران تجارت بانک جامع سوالات پیام نور