خورش بامیه یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود.
مواد لازم:
دستور پخت:
ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیار رنده شده و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد. در اواسط پخت گوشت رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهید و به همراه آبلیمو به خورش اضافه کنید.
در زمان خرید بامیهها، سعی کنید بامیههای ریز را انتخاب کنید و در زمان شستن، دنباله بامیه را آنقدر نچینید که سوراخ و در حین پخت لعابش به خورشت وارد شود. بامیهها را پاک کنید و در آب سرد بریزید. کمی نمک رویشان بپاشید و بعد از نیم ساعت آنها را از آب بیرون بیاورید و زیر شیر بگیرید تا کاملا تمیز شوند. سپس بامیهها را در آبکش بریزید.
در تابه مقداری روغن بریزید و بامیهها را به شکلی سرخ کنید که رنگشان قهوهای ملایم شود. پیاز را نگینی و ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید. بامیهها را در خورش بریزید و نیم ساعت دیگر به پخت ادامه دهید تا خورشتان جا بیفتد.
وقتی آب خورش به اندازه دلخواهتان شد، زیر آن را خاموش کنید.