خورش قیمه یکی از غذاهای ایرانی است و طرفداران زیادی دارد و تقریبا معدود افرادی هستند که این غذا را دوست نداشته باشند. این خورش به همراه پلو سرو می‌شود و همچین در بعضی از مناسبت‌های مذهبی از آن به عنوان نذری استفاده می‌کنند.

 

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند: 400 گرم
  • لپه : دو پیمانه
  • سیب زمینی : دو عدد
  • پیاز : دو عدد
  • لیمو عمانی : سه عدد
  • رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری
  • روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم

 

دستور پخت:

گوشت گوسفند را با کمی روغن و فلفل سیاه و زردچوبه تفت می دهیم تا رنگ‌ گوشت عوض شود. لپه خیس شده را اضافه می کنیم و کمی با گوشت تفت می دهیم.

سپس رب گوجه را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ خوبی به خورش بدهد. پنج لیوان آب جوش اضافه کرده و با شعله ی بالا اجازه می دهیم خورش قیمه به جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد شعله گاز را کم می کنیم تا خورش نیم پز شود.

حدود دو ساعت که از پخت خورش گذشت دو عدد پیاز متوسط را خرد کرده و با روغن و کمی زردچوبه تفت می دهیم. وقتی طلایی شدند به خورش اضافه می کنیم. لیمو عمانی رو همان ابتدا سوراخ می کنیم و روی لیموها آب جوش می ریزیم و یه زیراستکان روی استکان میگذاریم و بعد از دو ساعت آب آن را خالی میکنم تا تلخی لیمو گرفته شود.

بعد از اضافه کردن پیاز لیمو عمانی را اضافه می کنیم و بعد میگذاریم تا خورش جا بیفتد. در نهایت سیب زمینی ها را سرخ می کنیم و به خورش اضافه می کنیم.





آشپزباشی خورش ,کنیم ,دهیم ,عدد ,تفت ,جوش ,می کنیم ,می دهیم ,اضافه می ,کنیم و ,تفت میمنبع

طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه فسنجان

طرز تهیه خورش بادمجان

طرز تهیه خورش قیمه

طرز تهیه خورش آلو

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه خورش بامیه

مشخصات

آخرین جستجو ها

وب سایت رسمی دی جی مرتضی چیذری مرتضی چیذری مواد شیمیایی فلزیاب کارکرده | فلزیاب دست دوم 09102191330 درب آسان بازشو آلومینیومی و درب ایزی اوپن فروش دوربین های مداربسته وب کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. اجناس فوق العاده اشپزی بهترین برش لیزر مس فروش بهترین قطعات دامپتراک HD785