خورش نازخاتون گیلانی از غذاهای بسیار لذیذ و دلچسب استان گیلان بوده و به دلیل ترکیبات خاصی که در این غذا به کار رفته است از طعم و کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.
مواد لازم:
دستور پخت:
گوشت را قطعه قطعه نموده و شسته با دو لیوان آب میگذاریم بپزد. پیازها را به قطعات ریزی خرد می کنیم و سپس آنها را در روغن تفت می دهیم.
سبزى را تمیز میکنیم و می شوریم. آب سبزى که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم و بعد سبزى را با روغن سرخ کرده داخل گوشت میریزیم تا سبزى هم پخته شود.
آبغوره ونمک و فلفل را به آن اضافه مینمائیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد.
بادمجان ها را پوست کنده با روغن فراوان سرخ می کنیم, تا مغز پخت شود. بعد از جا افتادن خورش بادمجان ها را به خورش اضافه می کنیم.