خورش نازخاتون گیلانی از غذاهای بسیار لذیذ و دلچسب استان گیلان بوده و به دلیل ترکیبات خاصی که در این غذا به کار رفته است از طعم و کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.

 

مواد لازم:

  • گوشت : 800 گرم
  • بادمجان: یک کیلو
  • پیاز:1 یا 2 عدد
  • آبغوره یا آبلیمو: یک فنجان
  • روغن : به مقدارلازم
  • سبزی معطر(نعنا و جعفری) : 500 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

 

دستور پخت:

گوشت را قطعه قطعه نموده و شسته با دو لیوان آب میگذاریم بپزد. پیازها را به قطعات ریزی خرد می کنیم و سپس آنها را در روغن تفت می دهیم.

سبزى را تمیز میکنیم و می شوریم. آب سبزى که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم و بعد سبزى را با روغن سرخ کرده داخل گوشت میریزیم تا سبزى هم پخته شود.

آبغوره ونمک و فلفل را به آن اضافه مینمائیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد.

بادمجان ها را پوست کنده با روغن فراوان سرخ می کنیم, تا مغز پخت شود. بعد از جا افتادن خورش بادمجان ها را به خورش اضافه می کنیم.

 

 


آشپزباشی خورش ,روغن ,کنیم ,  ,سبزى ,گوشت ,می کنیم ,را به ,و فلفل ,با روغن ,ها رامنبع

طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه فسنجان

طرز تهیه خورش بادمجان

طرز تهیه خورش قیمه

طرز تهیه خورش آلو

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه خورش بامیه

مشخصات

آخرین جستجو ها

ساخت و سازان پیکو موویز الان بخر تحویل بگیر خنده بازار اطلاعات ContentPublic film فروش اپل آیدی خرید اینترنتی ادبی