خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش فصلی شناخته می شود.

 

مواد لازم:

  • گوشت: نیم کیلوگرم (اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
  •  سبزی ( شامل تره، جعفری و نعنا): نیم کیلوگرم
  •  گوجه سبز: نیم کیلوگرم
  •  پیاز سرخ شده: ۴ قاشق سوپخوری
  •  ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
دستور پخت:
گوشت را خرد کرده و بشویید و پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب ۲ قاشق روغن بریزید و داغ کنید. پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. ۳ تا ۴ لیوان آب افزوده، خورش را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده، صبر کنید تا گوشت، خوب نیمپز شود.
نعنا و جعفری را با باقیمانده روغن سرخ کنید و پس از نیمپز شدن گوشت به خورش اضافه کنید. دقت کنید اگر نعنا و جعفری را از همان ابتدا به خورش اضافه کنید کمی تلخ می شود.
گوجه سبزها را نیز شسته و به خورش اضافه کنید. صبر کنید تا خورش کمکم پخته شود و کاملا جا بیفتد. اگر گوجه ها به اندازه کافی ترش نباشند میتوانید یک قاشق سوپ خوری آبلیمو به خورش بیفزایید.


آشپزباشی خورش ,گوجه ,لازم ,روغن ,گوشت ,قاشق ,به خورش ,اضافه کنید ,میزان لازم , به میزان ,کنید تامنبع

طرز تهیه قورمه سبزی

طرز تهیه فسنجان

طرز تهیه خورش بادمجان

طرز تهیه خورش قیمه

طرز تهیه خورش آلو

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه خورش بامیه

مشخصات

آخرین جستجو ها

گروه مهندسی و ماشین سازی کشاورز الان بخر تحویل بگیر فروشگاه دوربین مداربسته dsfdsagwegtew تمنا Everlyyrm3 Home باسکول | باسکول دیجیتال هر چی بخوای فروشگاه گوشی جدیدترین سریال های ترکیه