خورش کرفس از جمله غذاهای خوشمزه ایرانی است، اما به نسبت سایر خورشها طرفدار کمتری دارد! واقعیت این است که اگر این خورش به شیوه درست طبخ شود، قطعا یکی از خورش های مورد علاقه شما خواهد بود.
مواد لازم:
دستور پخت:
ابتدا ساقه کرفس ها را پس از شستشو و خشک کردن به صورت یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید. اگر ساقه های کرفس را یکدست و یک اندازه خرد کنید در پایان کار ظاهر خورش زیباتر خواهد بود.
سپس نوارهای باریک روی ساقه را از آن جدا کنید و بعد داخل روغن سرخ کنید و بعد برگ های ریز شده ی کرفس را با نعنا و جعفری مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و خوب سرخ کنید.
گوشت را نیز در اندارههای متوسط خرد کنید. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه جدا سرخ کنید. وقتی پیاز کمی نرم و نیمه سرخ شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده و گوشت را اضافه کنید.
بعد از اینکه گوشت ها سرخ شدند، رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید. زمانی که رب گوجهفرنگی سرخ شد و رنگ آن تغییر کرد، ساقه های خرد شده کرفس را اضافه کنید و بگذارید با بقیه مواد خورش، تفت داده شود. سپس به قابلمه چند پیمانه آب جوش اضافه کنید. شعله اجاق گاز را ملایم کنید و اجازه دهید گوشتها به آرامی پخته شوند.
بعد از این که خورش پخته شد، نمک وآبغوره را اضافه کرده و ۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا خورش هم جا بیفتد و چاشنیها به خورد خورش بروند.
نکات مهم:
* برای تهیه این خورش، حتما از کرفسهای تازه با رنگ روشن استفاده کنید. کرفسهای سبز، سفت هستند و مناسب طبخ خورش نیستند.
* اگر هنگام خرد کردن کرفس، نخهایی مشاهده کردید. حتما آنها را بگیرید تا هنگام میل کردن، زیر دندان نیایند.